Kuusaan kädentaito-ja perinneruokapäivillä oli rento ja kiireetön tunnelma

Kalakettuu-yrityksen Melina Häkkilä Ylivieskasta ja Pihtiputaalta tulleet Riina Pasanen ja Riitta Siekkinen nauttivat kivasta messutunnelmasta. Kuvat: Tanja Kopsa
Haapajärvi, Kuusaa, Käsityö- ja perinnepäivät Tanja Kopsa

Kuusaan kädentaito-ja perinneruokapäivillä oli rento ja kiireetön tunnelma

– Käytimme tapahtumassa noin 100kg jauhoja. Teimme niistä yli sata rieskaa, 320 munkkia, 220 pullaa ja 150 pasteijaa. Keitimme 300 litraa lihakeittoa ja 400 kuppia kahvia, laskeskelee nainen tyytyväisenä.

Kolme ihmistä juttelee myyntipöydän äärellä.– Käytimme tapahtumassa noin 100kg jauhoja. Teimme niistä yli sata rieskaa, 320 munkkia, 220 pullaa ja 150 pasteijaa. Keitimme 300 litraa lihakeittoa ja 400 kuppia kahvia, laskeskelee nainen tyytyväisenä.

Hei! Kiitos kun luet Topikkia! Haluatko lukea koko artikkelin?


Tämä artikkeli on vain tilaajille. Tilaa Topikki, niin pääset lukemaan Topikin sisältöjä.

Lisää aiheesta

Uusimmat

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>