Äijäruokakurssilla hybridiruokia

Äijaruokakurssilaiset vas. Anssi Prättälä, Raimo Kielenniva, Pekka Kumpulainen, Harri Kumpulainen, Tero Kallinen, Juha Kivelä, Jaakko Myllymäki, Esko Kiiskilä, Topi Koivukangas, Teuvo Marttila, Kari Madetoja ja Topi Kumpulainen
Kärsämäki, Äijäruoka, Lähi- ja kasvisruoka Outi Levä

Äijäruokakurssilla hybridiruokia

Herkullisen ruuan tuoksu leijuu kauas koulun käytäville. Pöytään asetellaan viimeisiä valmistuneita ruokia. Yksitoista eri ikäistä miestä ja poikaa pääsevät pian maistelemaan.

Äijäruokakurssi 22.2.2025Herkullisen ruuan tuoksu leijuu kauas koulun käytäville. Pöytään asetellaan viimeisiä valmistuneita ruokia. Yksitoista eri ikäistä miestä ja poikaa pääsevät pian maistelemaan.

Hei! Kiitos kun luet Topikkia! Haluatko lukea koko artikkelin?


Tämä artikkeli on vain tilaajille. Tilaa Topikki, niin pääset lukemaan Topikin sisältöjä.


Lisää aiheesta

Uusimmat

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>